Проба пера...

Коментарів 2

Офлайн
TALITA 9 травня 2007 12:28
А ЭТО МОЁ "ТВОРЕНИЕ",ТАК ПОЛУЧИЛОСЬ,ЧТО НА УКРАИНСКОМ...
Солдат
(до Дня перемоги – 9 травня)

Ось він різким рухом руки віддає честь головнокомандуючому і йде геть, вислухавши його наказ. Саме з цього й починається важке життя солдата. А якщо почнеться війна, то його не спитавши ні про що, закликають до служби, бо він є єдиним. Хто може нас від неї захистити. Солдат не звинувачує за це долю, бо він твердо знає, що повинен відстояти перемогу, хай не один, але він повинен це зробити. Він повинен довести, що він є сильнішим і тому зможе нас захистити від злих рук ворогів.
Десь в глибині душі він розуміє, що ризикує своїм життям, а це головне й найдорожче, що є в людини!
Ось він мужніми руками роздвигає високу траву, яка безжалісно ріже долоні і обличчя солдата, але він йде вперед. Його тверда нога ступає по розбитій вибухами землі. Його ноги жадібно засмоктує край багнюки, яка здається йому морем, але він збирається з силами і знову йде. Десь поряд він чує, як стогне поранений товариш. Зовсім близько роздався різкий звук і гучний вибух ворожой бомби. „ Вони поряд ”, - розуміє солдат, але не боїться, а міцніше стиснувши пальці в кулак пробирається до своїх товаришів. Падаючи і знову підіймаючись, він не помічає, що це відбувається вже в який раз. Десь близько чути суворі голоси ворогів, які знущаються над нашими безпомічними солдатами. Його серце стиснеться від болі, він любив своїх товаришів, бо вони одне ціле, вони разом виконували цю „ місію”. Багато разів побачивши цю картину, він ще більше хоче помститися їм за усіх!
Солдат багато пережив, багато побачив, багато відчув на собі. Він пройшов через довгу дорогу перепон та страждань, хай не всю, але з гідністю! Загинувши, він повинен бути впевненим, що ми його ніколи не забудемо, він вічно буде жити в наших серцях, як і інші. Тепер можна сміливо сказати, що цей солдат загинув, як герой! Солдат захищав і оберігав нас, жертвуючи собою. Солдат - це вічна пам ять .....
Офлайн
sonnix 9 травня 2007 15:10
Ось він різким рухом руки віддає честь головнокомандуючому


Вообще-то в Вооруженных Силах Украины данный жест называется "Вiйськове вiтання"... Ну а так хорошо написано smile
--------------------
www.artemgorobets.com

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий