База ГУБОП МВД «Скорпион»: продано!

Коментарів 3

Офлайн
logine 25 січня 2008 15:53
ну то что приходит на мыло далеко не всегда правда зачастую просто очередной развод! ну а то что база данных свободно распространяется дак это давно не секрет!
Офлайн
graff25 28 січня 2008 15:50
приводим полный текст сообщения:

Это не полное, в полном ещё:
Здравствуйте. Поздравляем с наступающими праздниками!
Предлагаем вашему вниманию ознакомиться с нашим перечнем аналитических баз данных УКРАИНЫ!
Мы постоянно покупаем и продаем свежие базы и информацию.
----------------------------------------
-----
Дорого купим свежие базы-данных за 2007 год любых государственных и контролирующих органов Украины.
В частности ГАИ-2006/2007, лицензий, паспортов, кредитных историй, банковских проводок и прочие!!! Предлагайте. Рассмотрим все варианты.
Офлайн
Gorodok 1 лютого 2008 10:40
О силе печатного слова
25 січня «ТЕМА» опублікувала статтю База ГУБОП МВД «Скорпион»: продано!».
З моменту появи публікації минуло шість днів й ми отримали офіційну реакцію ГУБОЗу на цю публікацію. Наводимо текст повідомлення нижче.
ГУБОЗ МВС України спільно з УБОЗ УМВСУ в Черкаській області провели перевірку інформації про те, що мешканець міста Черкаси здійснює незаконну реалізацію "пошукових баз даних" через мережу Інтернет, у тому числі бази даних "Скорпіон" ГУБОЗ МВС України. Про це повідомила речник ГУБОЗ Олена Мельник. За її словами, під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники спецпідрозділів БОЗ затримали мешканця Черкас Б. (1976 р.н.), студента першого курсу одного із черкаських вищих навчальних закладів. У нього було вилучено 13 пошукових баз даних, які через Інтернет він пропонував клієнтам. Серед них найвідоміші – бази даних ДАІ, митниці, БТІ.
Як пояснив затриманиий, він вважав, що база даних ДАІ, за якою можна здійснити розшук власників автомобілів, має назву "Скорпіон". Про саму базу "Скорпіон" ГУБОЗ затриманий нічого не знає, ніколи її не бачив і не продавав. Також він повідомив про джерела і канали отриманих ним пошукових баз даних.
Наразі відповідні матеріали перевірки направлені за підслідністтю до Черкаського УСБУ для прийняття рішення в порядку ст.97 КПК України.
ГУБОЗ МВС

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий