Борьба за Веру

Коментарів 66

Офлайн
luka4399 27 травня 2009 08:20
Цитата: SergeyT
Чем же она "отличная"?
Отдать деньги на реставрацию храма для трёх человек вам не жалко, а на постройку, нового храма, в городе с 90-то тысячным населением, где 100% гарантия что он не будет пуст вам жалко

Вот мы и вывели вас на чистую воду!!! Верующий вы наш. Вам тоже не "все" нравится.(Малоивановка). Да вы просто ЗАИНТЕРЕСОВАНЫ в посторойке храма. Не вы ли там будите батюшкой? А в Стаханове для скольких она будет, мне кажется, что центр у нас сомое тихое место. Вот уж около рынка (вместо Мебельного постройте).
Офлайн
SergeyT 27 травня 2009 10:29
Цитата: luka4399
Вот мы и вывели вас на чистую воду!!! Верующий вы наш. Вам тоже не "все" нравится.(Малоивановка). Да вы просто ЗАИНТЕРЕСОВАНЫ в посторойке храма. Не вы ли там будите батюшкой?

Я не говорил что она мне не нравится, мне все нравятся. Мне просто хотелось узнать, чем она "отличная" именно для вас, ведь это же ваши слова :
Верующему человеку без разницы какой приход, какой поп.

Я дйствительно заинтересован в постройке храма, и почему, я уже объяснял. Батюшкой там я не буду можете раслабится.
Офлайн
jenja32 27 травня 2009 13:33
Цитата: sirenatv
Важно что в душе творится

Согласна 100%
Офлайн
lesnik 30 травня 2009 10:23
мне кажется, что центр у нас сомое тихое место.

Когда кажется - креститься надо!
Офлайн
orel 30 травня 2009 19:29
SergeyT, Ви такий захісник православ"я. То як Вам подобається, що у Луганської області до Євро-2012 держобладміністрацією (тобто, партією Регіонів) готується до відкриття язичне капище у Перевальському районі ?! Це місце відомо як Мергельово Пасмо. Ваш Антіпов віддав розпорядження фінансування цього об"єкту і у Київі вже готується проект. Потім збудують храм, і з усього світу до вас потягнуться езотерики, друїди, тощо. Чи не дивно, що місцеві православні ієрархі мовчать з цього приводу?
Офлайн
максимус 1 червня 2009 15:06
Цитата: orel
SergeyT, Ви такий захісник православ"я. То як Вам подобається, що у Луганської області до Євро-2012 держобладміністрацією (тобто, партією Регіонів) готується до відкриття язичне капище у Перевальському районі ?! Це місце відомо як Мергельово Пасмо. Ваш Антіпов віддав розпорядження фінансування цього об"єкту і у Київі вже готується проект. Потім збудують храм, і з усього світу до вас потягнуться езотерики, друїди, тощо. Чи не дивно, що місцеві православні ієрархі мовчать з цього приводу?

Маладца... :ay: !!!!!

Ще не вмерла України, ні слава, ні воля,
Ще нам, браття молодії, усміхнеться доля!
Згинуть наші вороженьки, як роса на сонці,
Запануєм і ми, браття, у своїй сторонці!
Душу й тіло ми положим за нашу свободу
І — покажем, що ми, браття, козацького роду!

Додати коментар

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий